top of page
Vraag je je af wat een fokkersgastgezin is?

Wij geloven in het creëren van een warme en liefdevolle omgeving voor onze honden. Dit kan niet met een groot aantal honden in huis. Daarom kiezen wij ervoor om enkele fokhonden bij gastgezinnen te laten wonen. Hier krijgen ze alle aandacht en liefde die ze nodig hebben.

Deze speciale families spelen een cruciale rol in ons fokprogramma, en ze worden gewaardeerd als waardevolle partners op onze reis om de volgende generatie buitengewone honden voort te brengen.

Deze samenwerking is gebaseerd op een gedeelde passie voor honden en een verlangen om bij te dragen aan fokken van lieve, zachte en stabiele honden. Vaak worden er ook pups geselecteerd die verder opgeleid zullen worden als hulphond. Als fokkersgastgezin help je mee om dit doel te verwezenlijken.

Elke teef krijgt enkele nestjes in haar leven. Gedurende die periode zal ze terug naar ons komen. Ook op andere momenten zal ze zo nu en dan bij ons verblijven. Zo behouden wij het contact en zo blijft ze zich steeds thuisvoelen in ons huis.

Na elk nest komt ze terug naar jou. Nadat ze haar laatste nestje kreeg, wordt het jouw hond en mag ze haar leven verder zetten bij jou.

fokkersgastgezin met een fokteefje
bottom of page