top of page

Ik wil op de wachtlijst!

Ben je overtuigd dat je een vriend wil voor het leven? Wil jij graag op de wachtlijst voor een nestje ? Via onderstaand formulier kan je op onze wachtlijst komen! Vervolgens zullen wij jou contacteren voor een eerste verkennend kennismakingsgesprek. Let wel dat een plaats op onze wachtlijst, geen garantie is op een pup.

Lieve Labradoodle die knuffelt als een echte vriend
Heb je een voorkeur voor geslacht
Op welke termijn zou je graag een pup vewelkomen?
Ik wil eventueel fokkersgastgezin zijn

Bedankt voor het verzenden! Scrol nog even naar beneden en lees hoe het aanmelden op onze wachtlijst verder verloopt.

Grappige Labradoodle puppy
Lees ook nog even dit!

Hoe verloopt het proces wanneer je je aanmeldt voor onze wachtlijst?

Nadat je ons een mailtje of het aanmeldingsformulier hierboven hebt gestuurd, bezorgen wij jou een vragenlijst. Deze kan je digitaal invullen. De vragenlijst geeft ons meer inzicht over jou en jouw gezin en over welke puppy uiteindelijk het beste zou passen. Vervolgens  word je op onze wachtlijst geplaatst. Het is echter belangrijk om te weten dat dit geen onvoorwaardelijke garantie is voor het verkrijgen van een pup. We fokken namelijk gemiddeld slechts 2 nesten per jaar. Zodra we een concrete dek- of geboortedatum hebben bepaald, nemen we contact met je op en plannen we een telefonisch of een digitaal intakegesprek in.

Tijdens het gesprek bespreken we verdere vragen en geven we uitleg. Vervolgens nodigen we je uit voor een kennismaking bij ons thuis. Tijdens dit bezoek krijg je de kans om de omgeving te zien waarin onze pups worden geboren en opgroeien. Als zowel jij als wij na deze kennismaking overtuigd zijn, word je definitief op onze wachtlijst geplaatst.

Zodra de pups geboren zijn, kan je hun ontwikkeling volgen via onze sociale media of houden we je op de hoogte via een WhatsApp-groep, samen met de andere pupkopers. Wanneer de pups 4 weken oud zijn, nodigen we je opnieuw uit bij ons thuis, waar je de moederhond en de pups kan ontmoeten.

Je kan zelf geen specifieke pup uitkiezen. Op de leeftijd van 7 weken maken wij de juiste match tussen elke pup en elk gezin. De pups mogen het nest verlaten vanaf 8 weken. Bij het ophalen van jouw pup ontvang je een vaccinatieboekje en een puppypakket. Voordat je pup bij jou thuiskomt, organiseren wij ook een online informatiesessie om je te voorzien van tips en advies, zodat je vanaf het allereerste moment een goede start kan maken met je pup.

Ook nadien vinden we het  fijn om in contact te blijven en op afstand te zien hoe 'onze' pups opgroeien.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page